HIPS - SAKATA

23,51 €
Impostos inclosos

El filament HIPS és un termoplàstic amb qualitats similars a l'ABS però amb una alta resistència als agents atmosfèrics i una resistència superior als raigs UV. Una altra aplicació interessant és que es pot emprar com a material de suport, donada la seva solubilitat en limonè.

Quantitat
Fora d'estoc

 

Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Per si mateix, HIPS és un plàstic barat i fàcil de fabricar que té una excel·lent resistència a l'impacte i maquinabilitat. És un  material fàcilment moldejable  amb una excel·lent estabilitat dimensional, i és fàcil de pintar i enganxar. Fora de la impressió en 3D, HIPS s'utilitza per a la producció d'envasos d'aliments, ja que HIPS natural ha estat declarat d'acord amb la FDA per a aplicacions de processament d'aliments. Vostè probablement ha vist que HIPS s'usa per gots per a begudes calentes i fredes, folres de refrigeradors, carcasses d'ordinadors, panells d'instruments automotrius, joguines i parts de televisors.

En el camp de la impressió en 3D,  HIPS és probablement el material de suport més conegut . Per què necessitarà un material de suport? Si hagués de imprimir en 3D un disseny complicat amb característiques de voladís, probablement haurà d'incorporar estructures de suport d'algun tipus en el disseny. Això es deu principalment a les limitacions funcionals de les impressores 3D, que fan necessari imprimir objectes en capes de baix a dalt. Per tant, les característiques que sobresurten requeriran suports sota d'elles per evitar deformacions, deformacions o col·lapses.

HIPS és un excel·lent material de suport , especialment quan s'imprimeix amb ABS. Això es deu a la capacitat de HIPS de dissoldre fàcilment en limonè, un solvent fàcil d'obtenir que es deriva de la pell de les llimones. Una impressió feta d'ABS amb estructures de suport fetes de HIPS només necessita sotmetre a un remull de limonè de 24 hores perquè les estructures de suport es dissolguin completament - sense necessitat de ganivets, polit o raspat. El resultat és una impressió més suau, sense imperfeccions i sense molt treball manual.

Per què diem que  el HIPS funciona millor amb ABS ? Això es deu al fet que les temperatures d'impressió de HIPS i ABS són gairebé idèntiques. Això vol dir que no existeix el risc que es deformi a causa de les diferències de temperatura.

HIPS i ABS també tenen propietats físiques molt similars, el que fa d'HIPS un material excel·lent per a la impressió en 3D, fins i tot per si sol. En termes de densitat, resistència a la tracció i duresa, HIPS es manté espatlla amb espatlla amb ABS. Això significa que un filament HIPS és un material perfectament fi per a la impressió en 3D si es requereix un producte soluble que es pugui polir, mecanitzar, pintar i enganxar fàcilment.

HIPS imprimeix millor en un rang de temperatura de 235 a 245 ° C . Si la temperatura del filtre és massa baixa, el filament HIPS no liquarà correctament i resultarà en una extracció insuficient. A continuació, la temperatura de la llera d'impressió s'ha de mantenir entre 90 i 110 ° C. Per assegurar l'adhesió de l'HIPS llit d'impressió, es recomana utilitzar una cinta Kapton o un esprai Kapton.

HIPS es pot utilitzar a altes velocitats d'impressió de fins a 70 mm / s, però els millors resultats s'obtenen amb velocitats baixes (menys de 40 mm / s). Això és especialment important quan s'imprimeixen dissenys amb detalls complexos.

Després de la feina d'impressió, ha de permetre que la impressió es refredi completament. Una impressió en 3D feta amb HIPS és molt propensa a deformar quan no es refreda completament. Recomanem mantenir el ventilador a baixa velocitat o fins i tot apagar-se completament. El refredament gradual reduirà els riscos de deformació del producte.

Si utilitzeu HIPS com a material de suport, només necessita submergir la impressió completament en limonè durant al menys 24 hores. Agitar suaument el recipient de tant en tant pot ajudar a accelerar el procés de dissolució.