TERMES I CONDICIONS

La venda de la nostra Botiga online està basada en els Termes i Condicions d'aquesta Botiga online que tot client hauria de llegir abans de realitzar una comanda. Realitzar una comanda implica l'acceptació d'aquests Termes i Condicions.

Mey @ - Serveis Informàtics,

Carrer Penya Cavero nº33 (Local Comercial),

28031 Madrid, Espanya.

Alberto Rivera Duc

N.I.F: 50171639-Z.

La botiga està dirigida per Mey @ - Serveis Informàtics. La botiga es reserva el dret a canviar aquests Termes i Condicions en la seva totalitat, o qualsevol part d'ella, en qualsevol moment sense previ avís.

El client no està obligat per les clàusules de termes i condicions que hagin estat modificades després que la comanda s'hagi realitzat. A l'comprar productes a la nostra botiga, el client accepta aquests Termes i Condicions. Mitjançant l'acceptació dels Termes i Condicions, el Client es compromet a rebre materials promocionals enviats per informar sobre ofertes especials, nous productes, etc.

Termes i Condicions de la Botiga online

Poden ser Clients de la nostra Botiga persones que tinguin 18 anys d'edat i amb plena capacitat jurídica.

1. La nostra botiga ven productes en línia. Oferim servei 24/7, els 365 dies de l'any. Per això, les comandes poden realitzar-24/7.

2. Únicament venem productes nous sense defectes físics o legals.

3. Tots els productes disponibles a la nostra botiga es troben físicament en estoc en el nostre magatzem i el seu estat és actualitzat cada dia. No obstant això, la informació sobre la disponibilitat dels productes pot variar sense previ avís.

Preus

4. Tots els preus estan en European Union currency (Euro). El preu brut que conté el tipus d'IVA aplicat s'indica amb una descripció completa a les mercaderies. El preu de cada producte és determinat a l'realitzar la comanda, és vinculant i no canviarà fins que es faci el pagament.

5. La botiga es reserva el dret de modificar els preus dels productes disponibles a la botiga, la introducció de nous productes, fer i retirar ofertes especials en els llocs web de la botiga o realitzar canvis en els llocs web.

6. En el cas dels productes que tenen un preu especial, o els productes que estan a la venda, les comandes s'executaran en l'ordre en què les comandes van ser confirmats en el nostre panell de venda electrònica. El nombre d'elements que tenen un preu especial o estan en oferta és limitat. Els preus especials són vàlids únicament durant un període de temps específic. El client no podrà reclamar un reemborsament, que és la diferència entre el preu especial i el preu normal, si la comanda es va realitzar després de el període disponible a un preu especial. Comandes

7. Les comandes es realitzen emplenant el formulari de comanda que està en el nostre lloc web de forma correcta.

8. Les comandes únicament poden ser realitzats per persones registrades i que tinguin un compte en la nostra Botiga, o aquelles que proporcionin tota la informació necessària per dur a terme la transacció.

9. Cada comanda realitzada pel client es confirma - enviarem un correu electrònic informant el client que hem rebut la comanda.

10. La botiga es reserva el dret de verificar la comanda. Si no hi ha contacte amb el comprador o la comanda no es pot confirmar, la botiga es reserva el dret de suspendre la realització de la comanda.

Lliurament

11. La botiga executa les comandes dins de les primeres 48 hores després de realitzar la comanda o realitzar el pagament. Si hi ha algun problema per executar la comanda, els clients seran informats immediatament d'això. Per execució de la comanda ens referim a enviar la mercaderia a client.

12. Els lliuraments dins de la península són realitzades per una empresa de missatgeria.

13. La botiga no es responsabilitza per danys o pèrdues dels béns generats per l'empresa de missatgeria. En el cas que el servei de missatgeria sigui seleccionat pel comprador, la botiga no té cap responsabilitat.

14. La botiga no es responsabilitza de les trameses que no hagin estat lliurats pel servei de missatgeria per responsabilitat dels clients (sense contacte, ningú a casa, adreça de lliurament incorrecta) o fallada de el servei de missatgeria. A més, la botiga no es responsabilitza per la detenció de paquets pel control de les autoritats (per exemple, duanes). El servei de missatgeria realitza diversos intents per lliurar l'enviament. Si no es lliura per qualsevol de les raons anteriors, l'enviament es considera lliurat. El cost de l'enviament per perduts varia i s'informa a l'realitzar la comanda.

Devolucions i reclamacions

15. El venedor estudia les sol·licituds i queixes i proporciona informació sobre el producte oralment, per escrit, per correu electrònic o per via de formularis electrònics.

16. En el procés de la presentació de queixes o consultes el client ha d'usar el seu número de comanda o proporcionar la informació necessària per a la seva identificació.

17. La botiga respondrà a la reclamació dins de 14 dies hàbils des del moment de la recepció de tota la informació necessària (punt 16). Les respostes poden ser proporcionades en la mateixa forma en què es va realitzar la sol·licitud o reclamació.

18. El reemborsament només és possible si tots els requisits establerts en els presents Termes i Condicions s'han complert.

19. El client està obligat a tornar a enviar l'envàs amb el producte, el document que confirmi el fet d'haver-lo comprat (rebut o factura) i el formulari de devolució emplenat en 14 dies des del moment de realitzar la compra.

20. S'accepten reclamacions i devolucions pel nombre de telèfon +34 913315002 i per escrit a la següent adreça: Mey @ - Serveis Informàtics, Carrer Penya Cavero nº33 (Local Comercial), 28031 Madrid Espanya

21. La quantitat de l'reemborsament és el preu del producte menys el cost de lliurament i despeses de funcionament, com ara el cost de la preparació de les mercaderies per a l'enviament.

22. Després que la reclamació / devolució hagi estat acceptada, els diners és retornat al compte les dades del van ser proporcionats en el formulari de devolució en un termini de 14 dies. Finalització de l'Contracte

23. En relació a la Directiva 2011/83 / U.E. de el Parlament Europeu i de Consell de el 25 d'octubre de 2011, sobre drets dels consumidors, es modifica la Directiva 93/13 / C.E.E. i la Directiva 1999/44 / C.E. de el Parlament Europeu i de Consell i es deroga el Consell Directiva 85/577 / C.E.E. i la Directiva 97/7 / C.E. de el Parlament Europeu i de Consell Text pertinent a l'efecte de l'E.E.E. el venedor haurà de notificar a el client que té dret a rescindir el contracte dins dels 14 dies a partir de la data del lliurament. La data d'enviament preval.

24. Les mercaderies retornades s'han de tornar juntament amb una declaració de desistiment de l'contracte a l'adreça indicada en el punt nombre 20 dels presents Termes i Condicions. El client està obligat a enviar l'embalatge amb el producte intacte.

25. En cas de rescissió de contracte, la botiga fa un reemborsament dels béns adquirits i les despeses d'enviament contrets pel client durant 14 dies hàbils, d'acord amb els principis d'aquests Termes i Condicions esmentats a la secció de devolucions i pagaments en excés .

26. No enviem diners per correu o missatgeria.

Mètodes De Pagament

27. La botiga ofereix tres formes de pagament:

- Pagament en efectiu - el pagament en efectiu s'efectua en el mateix moment de recollir la comanda a la botiga. Es suggereix fer la comanda abans d'anar a recollir-lo per minimitzar esperes innecessàries.

- Transferència bancària - el pagament es fa després de realitzar la comanda. El Client pot fer una transferència a través d'Internet, en un banc o en una oficina de correus. El número del compte serà enviada per correu electrònic, juntament amb informació sobre l'acceptació de la comanda. La comanda s'executarà després que rebem el pagament.

- Pagament amb targeta - acceptem pagaments amb targeta. El càrrec es realitza a la targeta de client quan la botiga inicia l'execució de la comanda després de la seva acceptació. La informació sobre l'acceptació de la comanda serà enviada a l'Client per correu electrònic.

Els reemborsaments i pagaments en excés

28. En el cas que les circumstàncies facin que la botiga es vegi obligada a reemborsar els diners pagats pel client en el compte de la botiga, aquest reemborsament es realitza en un termini màxim de 14 dies hàbils.

29. Si el client va realitzar el pagament per targeta de crèdit o transferència electrònica, el pagament de l'reemborsament es realitza en el número de targeta de crèdit o compte bancari del qual es va realitzar el pagament. En cas de transferència bancària ordinària, contra reemborsament, o quan per raons alienes a la responsabilitat de la botiga a la identificació de l'nombre de compte bancari des de la qual es va realitzar el pagament no sigui possible, el reemborsament es farà en el compte de client en la botiga (pagament en excés). El pagament en excés del compte de l'Client es transferirà al compte bancari de el client només quan ell / ella ho ordeni. La comanda es realitza a la botiga a través del formulari de contacte o per escrit a l'adreça de la botiga.

30. La Botiga es reserva el dret de verificar la identitat de l'Client que sol·licita la devolució. La Botiga no es responsabilitza l'error o retard en fer el reemborsament si el Client, tot i haver enviat la sol·licitud per correu electrònic, no indica el número de compte on vol que se li faci el pagament, o sinó proporciona les dades necessàries per a que la Botiga pugui realitzar el pagament. La Botiga no és responsable de l'incompliment o retard en la devolució en diferents situacions quan el Client hagi donat informació personal errònia (nom, adreça) o un número de compte erroni.

Seguretat i confidencialitat de les dades

31. Les dades personals de tot tipus són emmagatzemats segons el principi de la voluntarietat completa i estan destinats només i exclusivament per a l'empresa Mey @ - Serveis Informàtics Es limiten a el mínim necessari i serveixen únicament per identificar els compradors i realitzar correctament el processat de les comandes . Cada Client té dret a consultar les seves dades, rectificar-les o eliminar-los, a més de tots els drets que resulten de la legislació vigent.

32. Les dades personals estan protegides d'acord amb la legislació vigent en aquest àmbit de manera que impedeixi l'accés de tercers a estos.

33. En el cas que el Client expressi el seu consentiment addicional, les seves dades personals seran tractades per la Botiga amb l'objecte d'informar a l'Client sobre les mercaderies, promocions i serveis nous disponibles a la Botiga.

33a. En el cas que el Client expressi el seu consentiment addicional, les seves dades personals podran ser conferits per al seu tractament a una altra entitat indicada en el contingut de tal consentiment, amb l'objecte que la Botiga aconsegueixi la informació sobre la satisfacció de l'Client respecte a l'producte o l'atenció prestada per la Botiga.

34. Els clients de la Botiga tenen dret a consultar les seves dades personals, rectificar-les i exigir la seva eliminació. Política sobre galetes En aquesta declaració de regles, el terme "galeta" s'utilitza per referir-se als arxius galeta, així com altres dispositius que estan coberts per la Directiva de l'U.E. sobre privacitat i comunicacions electròniques.

1. Què són les galetes? Una galeta és simplement un petit arxiu de text que conté parts de dades, emmagatzemats en el seu ordinador o un altre dispositiu quan visites un lloc web. Les cookies s'utilitzen per facilitar la navegació de llocs web que visites, però no recullen cap informació emmagatzemada a l'ordinador o en arxius. Les galetes asseguren la màxima precisió dels serveis i, per tant, faciliten l'ús de el navegador web. Per protegir la vostra privadesa, els navegadors web permeten l'accés a una pàgina web per als arxius de galetes que ja estan allotjats al teu ordinador.

2. Per què fem servir galetes? Utilitzem cookies per obtenir més informació sobre la forma en què els usuaris naveguen en els nostres llocs web, de manera que vam aconseguir proporcionar una millor informació adaptada a cadascuna de les seves necessitats individuals i millorar la seva experiència en els nostres llocs web. Les galetes recorden el tipus de navegador d'Internet que utilitzes i altres complements de l'explorador instal·lats en l'equip. També recorden decisions que preses, com l'idioma o la regió. Són guardades com a configuració per defecte i s'utilitzen quan visites el lloc de nou. Aquests arxius també permeten als usuaris d'Internet avaluar les pàgines web i enviar comentaris.

3. Quins tipus de galetes fem servir? Galetes Estrictament Necessàries Aquestes són les galetes essencials que permeten moure't per la pàgina web i utilitzar les seves funcions. Sense elles, el registre dels serveis i l'inici de sessió no funcionarien. Aquestes galetes no recullen cap informació sobre tu que pugui ser utilitzada per a la comercialització o que puguin recordar on has estat a Internet. Galetes de rendiment Aquestes recullen informació sobre com s'utilitza un lloc web, per exemple, les pàgines que vas més sovint. No recullen informació que les identifiqui; tota la informació és anònima. Només s'utilitzen per millorar el rendiment del lloc web. Galetes de funcionalitat Aquestes recorden decisions que prens (com el teu nom d'usuari o idioma) i proporcionen característiques personals. Recorden canvis que has realitzat o mida de el text, fonts i altres parts de les pàgines web que es poden personalitzar. També ofereixen serveis sol·licitats, com veure un vídeo o comentar en un bloc. La informació que recullen es pot fer anònimament. No poden realitzar un seguiment d'altres llocs web que visites. Galetes personalitzades Aquestes ofereixen anuncis o missatges en rellevància amb tu i els teus interessos. Aquestes galetes personalitzades a vegades estan vinculats a altres llocs, per exemple, llocs de xarxes socials. Galetes Temporals o de llarg termini Dins d'aquests quatre tipus de galetes, les galetes es classifiquen ja sigui com (galetes de 'sessió') temporals o de llarg termini (cookies 'persistents'). Les galetes de 'Sessió' vinculen les seves accions a una sola sessió. Aquesta "sessió" s'inicia quan la pàgina web s'obre i acaba quan es tanca. Llavors la galeta s'esborra per sempre. Les cookies 'persistents' romanen en un ordinador o un altre dispositiu durant un període específic de temps. S'activen automàticament quan visites un lloc web en particular.

4. Com bloquejar o eliminar les galetes? Si decideixes que no estàs content amb l'ús de cookies en aquest lloc web, pots eliminar-se fàcilment de la carpeta de galetes del navegador. També pots configurar el teu navegador per bloquejar les galetes o per enviar un avís d'advertència abans que s'emmagatzemi una galeta al teu ordinador. Trobareu més informació sobre les galetes al menú del navegador. A l'bloquejar les galetes, podràs seguir utilitzant els nostres llocs web, però tindrà un efecte negatiu en la usabilitat d'aquests llocs web. Preguntes Oferim ajuda i suport a tots els nostres clients. Si tens alguna pregunta, comentari, consells, per favor, escriu-nos. Trobaràs la nostra adreça en el correu de confirmació que s'envia després d'haver realitzat la comanda.