Enviaments

Enviament del paquet

Mey @ - Serveis Informàtics garanteix el lliurament a l'empresa de transport, el mateix dia de la realització de la comanda, de totes aquelles comandes que es formalitzin abans de les 13:00 hores (hora espanyola), sempre que es trobin en estoc, i llevat que es facin en dissabtes, diumenges i festius. En aquest cas la comanda es tramitarà el primer dia laborable posterior al dia de realització del mateix. A més, s'ha de tenir en compte que els terminis es computen en dies laborables i que es poden veure alterats per festes locals o nacionals. I recordeu, si la forma de pagament triada és transferència bancària, no es realitzarà l'enviament de la comanda fins que no tinguem confirmació bancària de la transferència.

L'enviament del material es realitzarà, en un període d'1 a 2 dies, sempre que la comanda estigui disponible en estoc. Les agències de transport, MRW i Mondial Relay generalment, serà qui lliuri la seva comanda, podent realitzar el lliurament en dos o més enviaments segons conveniència i disponibilitat de Mey @ - Serveis Informàtics.

Per a comandes no disponibles en estoc, el web no deixarà comprar el producte, tot i que posarem la data de disponibilitat. I el client podrà deixar el seu correu electrònic perquè el sistema li avisi quan hi hagi disponibilitat del mateix.

Mey @ - Serveis Informàtics realitza enviaments a Península i Balears. No enviem a Canàries, Ceuta i Melilla.

Enviaments a domicili:

Espanya (Península i Balears). Lliurament, depenent del mètode d'enviament en 24/72 hores en el cas d'enviaments a la Península i de 48/96 hores en el cas d'enviaments a Balears.

El cost dels ports ve definit segons el pes de la comanda, l'adreça, les dimensions i la companyia de transports triada.

No ens fem responsables dels danys que pugui patir el teu paquet després de l'enviament, però fem tot el possible per protegir tots els articles.