Formes de pagament

Mey @ - Serveis Informàtics t'ofereix diferents modalitats de pagament que millor s'adaptin a les teves necessitats o bé et trobis més còmode en el moment de realitzar la compra, en Mey @ - Serveis Informàtics treballem intensament per oferir-te com més SEGURETAT i GARANTIA en totes les compres que facis a www.tienda.meya.es

En el cas que tinguis qualsevol dubte en el moment de la compra, et convidem a que et posis en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client, estarem encantats de poder resoldre't tots els dubtes que tinguis.

Aquestes opcions són:

Pagament amb Targeta (ENCARA PER CONFIRMAR)

El TPV virtual (REDSYS) és un dispositiu preparat per treballar en manera totalment segur dins de l'operativa de vendes a través d'Internet. Les transaccions que es realitzin a través del TPV Virtual comptaran amb totes les garanties de seguretat, confidencialitat i integritat per als agents participants: titulars de targetes i les seves entitats emissores, i comerços i les seves entitats adquirents.

Pagament amb targeta de crèdit o dèbit Mastercard i Visa.

100% segur a través del sistema de pagament de Bankia.

El nostre comerç no té accés a les dades de la targeta.

PAYPAL

PayPal és un sistema de pagament on-line de reconegut prestigi internacional.

PayPal protegeix la seva informació financera amb sistemes de prevenció de fraus i de seguretat líders del sector. Quan s'utilitza PayPal, la informació financera mai es comparteix amb el venedor. Un cop completat el pagament, se li enviarà el rebut de la transacció per correu electrònic.

tutorial:

Un cop seleccionats els seus productes a la nostra botiga accedeixi a la cistella, confirmeu i seleccioneu el sistema d'enviament que més li convingui.

En fer accedir al següent pas podrà triar la forma de pagament. Si la seva opció és PayPal feu el següent:

1. Si ja sou usuari registrat de PayPal: introdueixi les seves dades d'accés. En el següent pas podrà confirmar el pagament.

2. Si no és vostè usuari de PayPal: Feu clic al link "continuar" situat sota el text "¿No disposa d'un compte PayPal?"

2.1. Introduïu la vostra informació de facturació: triï el seu targeta de crèdit i després d'omplir les dades sol·licitades feu clic sobre "revisar la comanda i continuar"

2.2. Revisar pagament: En aquest moment podràs revisar el pagament. Una vegada conclòs aquest pas fes clic sobre "Pagar ara" per finalitzar la transacció.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

Podrà realitzar els pagaments mitjançant transferència bancària. www.StorElectronica.com treballa amb "La Caixa" per facilitar els seus pagaments.

La transferència bancària o ingrés en compte és el sistema preferit pels encara recelosos del pagament online. El pagament per transferència bancària o ingrés en compte és, i seguirà sent, el sistema més segur, encara que poc a poc es va relegant per la seva no automaticitat a l'hora de realitzar una compra.

La transferència bancària o ingrés en compte suposa un retard en la gestió de la seva compra la qual no entrarà en procés de preparació fins que s'hagi confirmat la mateixa.

¿Transferència o ingrés en compte?

La transferència bancària gaudeix de la comoditat de realitzar un pagament des del teu oficina de confiança ordenant a la mateixa un transvasament de diners des del teu compte corrent o d'estalvis a la indicada per tu com a compte de destinació. Aquest mètode compta amb l'excepció del cobrament d'una comissió per part de la teva oficina si el pagament no és realitzat a una altra del mateix banc o caixa.

L'ingrés en compte és el desplaçament per la seva banda a l'oficina escollida per vostè per al pagament i l'ingrés de la quantitat pactada a un dels comptes posades a la seva disposició per al pagament de les seves compres. Aquesta operació no té comissió associada.

Confirmació de la transferència

La seva comanda entrarà en procés d'empaquetat un cop s'hagi confirmat el pagament. L'article demanat per vostè romandrà reservat durant 7 dies durant els quals vostè podrà realitzar el pagament. Per la nostra part farem revisions del nostre compte a la recerca del mateix.

Si vol accelerar l'enviament de la seva comanda envieu-nos una còpia del justificant de transferència o ingrés en compte a info@meya.es i procedirem a l'empaquetat i quant vegem l'ingrés procedirem a l'enviament.

Pagament en botiga

Una vegada que es fa la comanda es pot pagar en botiga. El material queda reservat durant 7 dies a l'espera de la seva recollida a la nostra botiga física (Cl./ Penya Cavero nº33). Previ pagament de la comanda. Es pot pagar amb les anteriors formes de pagament, en metàl·lic a la botiga, o amb targeta de crèdit o dèbit.