Quant a

La nostra empresa

Mey@ - Serveis Informàtics comença la seva marxa al gener de 2004 com ciber-local. Oferint connexió a internet quan el ciutadà no tenia internet a casa o la velocitat era massa baixa. La nostra vocació d'oferir a les petites i mitjanes empreses, així com a particulars, una oferta d'assistència informàtica de qualitat adaptant-se a les noves tendències d'aquest món tecnològic que és altament canviant, canvia a poc a poc transformant-se en el que som ara, una empresa de manteniment informàtics que dóna serveis a l'administració, a empreses i particulars. < / span>

Després d'aquest temps hem estat capaços de superar mil adversitats. Tant el mercat com la situació social actual han aguaitat ferotgement però hem estat capaços de continuar amb molta feina i sobretot amb la qualitat que ens caracteritza en totes les nostres intervencions. Qualitat que ha estat el nostre major valor.

Mey @ - Serveis Informàtics és una empresa de futur que avança en paral·lel a l'ressorgiment de noves tecnologies. La formació tant en programari amb en maquinari és un dels nostres principals èxits. Els nostres tècnics estan en contínua evolució.


Mey @ - Serveis Informàtics, mira el futur amb l'esperança de continuar oferint un servei eficaç i sobretot de QUALITAT .