3D INK (OUTLET)

18,00 €
Impostos inclosos

Antic filament 3D INK. En perfectes condicions d'ús. Bossa amb el buit com el primer dia. Usat en botiga per als nostres projectes.

El < span style = "font-weight: bolder;"> acrilonitril butadiè estirè o ABS és un plàstic molt resistent a l'impacte, utilitzat especialment en la indústria de l'automoció però en ocasions també en la domèstica.

L'ABS es considera un termoplàstic amorf. Un termoplàstic és un plàstic que sotmès a l'exposició de temperatures relativament altes, es torna deformable o flexible arribant fins i tot a fondre, mentre que quan es refreda prou, s'endureix.

Se li sol anomenar plàstic d'enginyeria perquè la seva elaboració i processament és una mica més complexa que en els plàstics comuns.

Color
Diámetro
Peso
Quantitat
Darreres unitats en estoc

 

Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

L'  ABS  és un  polímer  compost per tres blocs,  acrilonitril, butadiè i estirè  per la qual cosa se li denomina  terpolímer .

Cadascun dels tres blocs aporta característiques diferents. El  acrolonitrilo  rigidesa, resistència a atacs químics, duresa i estabilitat a les altes temperatures. El  butadiè , tenacitat a la temperatura quan aquesta és especialment baixa i resistència a impacte; i el  estirè , resistència mecànica, rigidesa, brillantor, duresa.

Aquesta barreja de propietats fa que el producte final sigui de gran aplicació en la fabricació d'equips pesats i aparells electrònics.

L'  ABS  és un exemple de compost de materials que amb la unió de les propietats d'aquests busca ser una alternativa a el desenvolupament de materials nous.

La resistència de l'  ABS  a temperatures extremes, especialment quan aquestes són de baix zero el converteixen en un material especialment interessant per a entorns freds, mantenint-se inalterable on altres es tornen trencadissos.

A més, el  ABS  absorbeix poca aigua i és fàcilment recobert amb capes metàl·liques doncs és molt receptiu als banys de metalls.

L'  ABS  és opac i pot ser de color fosc o marfil. Pot pigmentar en la majoria dels colors obtenint-se un bon acabat i no és tòxic, per això que podem trobar present en la majoria de les peces plàstiques dels blocs de  Lego  o  Bandai .

Aquest  termoplàstic  pot ser extruït, modelat mitjançant injecció, solapat i premsat. No és altament infamable tot i que manté la combustió. En cas d'aplicar-li un retardant de flama, l'  ABS  pot ser incombustible.

En el nostre entorn diari, el  ABS  està present en múltiples objectes rutinaris com ara carcasses de televisors, ràdios, ordinadors i equips informàtics, així com en grapadores o carpetes.

El  ABS  també es pot utilitzar en aliatges amb altres plàstics, com ara el  PVC , de la unió s'obté un plàstic d'alta resistència utilitzat en la fabricació de televisors.

També se li pot afegir  PTFE (tefló)  per reduir el seu coeficient de fricció, o compostos halogenats per augmentar la seva resistència a el foc.

Un dels inconvenients de l'  ABS  és el seu  preu . No ser capaços de disminuir el cost d'aquest material és el que està fent que en els últims anys en alguns països d'Amèrica Llatina i els EUA, estigui sent substituït pel Poliestirè d'alt impacte, sobre el qual parlarem un altre dia.

ABS A LA IMPRESSIÓ 3D:

En el món de la impressió 3D, el  ABS  és un dels materials que en l'actualitat més s'utilitza per dur a terme els processos d'impressió. L'ABS conviu amb altres materials substitutius com el PLA i encara que les seves aplicacions són molt semblants, un és més indicat que un altre segons l'objectiu.  

El  ABS  està més indicat quan es busca la força en el resultat o quan el que es va a imprimir quedarà exposat a temperatures extremes. Està disponible en un ventall més ampli de colors sobretot per la bona tolerància d'aquest a la pigmentació de si mateix, encara que el seu preu és més elevat que el  PLA . Alguns usuaris consideren que l'ABS és més difícil d'utilitzar però això, és qüestió d'opinions.

1 Elements