PLA 870 SAKATA

23,97 €
Impostos inclosos

El filament de qualitat garanteix una impressió fiable i un rendiment predictible. NatureWorks va desenvolupar Ingeo 3D870 per satisfer la creixent demanda de les empreses industrials per un material que combina les propietats de l'ABS i la fàcil impressió de l'Ingeo PLA.

Color
Diámetro
Peso
Quantitat
Producte disponible amb diferents opcions

 

Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Ingeo 3D870 compleix amb les llistes d'inventari químic en els principals mercats d'Amèrica del Nord, Àsia i Europa. Les peces produïdes amb la formulació i sotmeses a el procés anaeròbic, superen les peces produïdes amb ABS pel que fa a resistència a l'impacte i és un bon rival pel que fa a resistència a la calor (Vegeu el quadre adjunt).

Ingeo General Purpose PLA és bo per a moltes aplicacions, incloent la impressió 3D, però el 3D850 i el 3D870 han estat dissenyats específicament per a la impressió 3D. Basats en una fàcil impressió, aquests dos graus ofereixen una bona resistència a la llum UV, un baix índex de color groc i poden cristal·litzar per obtenir propietats addicionals de calor i impacte. Específicament, el 3D870 va ser dissenyat per a la resistència a l'impacte que es requereix en aplicacions industrials.

0 Elements