PETG 1.75mm

28,06 €
Impostos inclosos

El filament PETG no és altra cosa que tereftalat de polietilè al qual se li ha afegit traces de glicol, d'aquí la «G» que apareix en la seva nomenclatura.

Color
Pes
Quantitat
Fora d'estoc

  • Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat. Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat.
  • Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número
  • POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS
En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució.

El filament PETG és més flexible i elàstic que el PLA, i també que l'ABS, encara que respecte a aquest últim la diferència és menor.

També mostra una gran resistència a cops i impactes. Les propietats del material diuen que hauria de ser més resistent que el PLA o l'ABS, però la realitat és que també ho és en la pràctica.

D'altra banda, el PETG també resisteix millor les altes temperatures sense deformar que el PLA, però no que l'ABS.

4106011

Referéncies escpecífiques

ean13
8000041060119
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.