PLA INGEO 850 1.75 MAGIC

19,06 €
Impostos inclosos

El MAGIC-850 manté totes les característiques del Ingeo 3D850 amb l'efecte lluminós de Glitters que faran brillar els teus projectes.

Color
Pes
Quantitat

 

Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat.

 

Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució.

L'àcid poliláctido de NatureWorks sota la marca Ingeo 3D850, és un biopolímer que presenta beneficis per al medi ambient en estar fet a partir de recursos renovables. Es produeix per polimerització de l'àcid làctic procedent del midó de blat de moro. Sakata 3D, fabrica a partir d'aquesta matèria primera, excel·lents filaments per impressió 3D, on s'aprecia que l'índex de fluïdesa en calent és més gran que el del PLA estàndard o del plàstic ABS.

Els filaments creats amb la resina 3D850 presenten altres millores com una excel·lent adhesió sobre superfícies d'impressió, un tret que optimitza la qualitat de la primera capa i minimitza el risc de la deformació.

Filament Premium d'alta resolució, facilitat de modelat, impressió i gravat, alta rigidesa i baixa contracció

Temperatura d'impressió: 190 º-220 º

Temperatura llit calent: no necessària

Velocitat d'impressió suportades: fins a 200 mm / s

Variabilitat del diàmetre +/- 0,03mm

Compatible amb totes les impressores FDM

2703011

Referéncies escpecífiques

ean13
8000027030112
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.