Raspberry Pi 4 Model B

55,19 €
Impostos inclosos

La Gerd de Pi 4 Model B és l’última placa d’ordinador de Raspberry Pi. Aquesta última versió ofereix més potència de processament, més memòria i més connectivitat al temps que és compatible amb els projectes creats en models anteriors.

Memoria RAM
Quantitat
Fora d'estoc

 

Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

¿Què és de nou amb Raspberry Pi 4?

● la Raspberry Pi 4 ha rebut un impuls de rendiment amb un processador actualitzat que proporciona una potencia similar a un PC bàsic.
● Ara no hi ha una opció de mida de memòria; 2 GB i 4 GB per a permetre que els processos siguin més complicats i s’executen de manera eficaç.
● Els dos ports micro-HDMI permeten una configuració de pantalla doble: Les versions anteriors amb un port HDMI estàndard.
● descodificació de vídeo fins a 4K.
● 2 ports USB 3.0 permeten una connectivitat més ràpida a altres perifèrics: Els models anteriors tenen 4 puertos USB 2.0.
● l’alimentació es fa servir a través d’USB-C: Raspberry Pi 3 s’alimenta a través de micro-USB a 5,1 V.

¿Què és Raspberry Pi?

Una gerd de gerds és un pla d'ordinador que pot oferir un sinfín d'oportunitats. Des del principi, la ginesta Pi es va administrar per a ser fàcil d’utilitzar i fàcil d’adaptar a la cosa que es vol fer amb ella.
Es basa connectant a un televisor o monitor, teclat, ratón i font d’alimentació, i ja està preparat per utilitzar. El gran ventall de gerds Pi és adequat per a gairebé tots els grups d’edat. Tanto està presentant nens a la programació, com si utilitzem enginyers per a crear sistemes complexos controlats per ordinador, qualsevol que pugui utilitzar una.
Hi ha una àmplia gamma de "barrets" (maquinari connectat a la seva part superior) i altres accessoris que poden connectar un frambuesa i acceptar característiques específiques com: ● Càmeres
● Pantallas LCD
● Controladors de motor
● Sensors
● GPS
● Connexió de dades mòbils
● descodificadores de TV digital
Gerd és un dels ordenadors més venuts de tots els lligams, amb 25 milions de plaques Pi venudes fins ara. (Febrer de 2019).

Versiones de Raspberry Pi 4

Hay 2 versiones de Raspberry Pi 4 disponibles:
Raspberry Pi 4 amb SDRAM 2 GB - RS 182-2095
Raspberry Pi 4 amb 4 GB SDRAM - RS 182-2096

¿Què es troba integrat a la placa?

Procesador: Procesador Broadcom BCM2711 SoC de 64 bits A72 (ARM v8
Memòria (segons el model): SDRAM LPDDR4 2 GB o SDRAM LPDDR4 4 GB
Bluetooth : Bluetooth 5.0
WiFi: IEEE 802.11ac de 2,4 GHz / 5,0 GHz
Ethernet: Gigabit Ethernet
USB: < / b> 2 puertos USB 2.0, 2 puertos USB 3.0
Conexión: Conector GPIO de 40 contactes
HDMI: 2 puertos micro HDMI (admet fins a 4Kp60)
Vídeo: Port de visualització MIPI DSI de 2 carriles, port de càmera MIPI CSI de 2 carriles
Àudio: Estratègia de 4 pols i port de vídeo compost
Multimèdia: H.265 (descodificació 4Kp60), H.264 (descodificació 1080p60, codificació 1080p30). Gráficos OpenGL ES 3.0.
Almacenamiento: Ranura de tarja microSD per a un sistema operatiu de càrrega i emmagatzematge de dades
Potència d'entrada: 5V CC a través del conector USB-C (mínim 3A), 5v CC a través del conector GPIO. Compatible amb POE (requereix un HAT per a PoE)
Temperatura de funcionament : De 0 a 50 ° C.

¿BUSCA INSPIRACIÓN?

Quan afirmem que Gerds Pi ofereix infinitat d'oportunitats, tenim un propòsit decidit. Per ajudar a impulsar les seves idees i obtenir el teu projecte, aquí tens algunes pràctiques sobre la seva capacitat de gerds:
Aprendre un programa: Raspberry Pi és una excel·lent herramienta per a aprendre un programa i fer milles de recursos disponibles al lloc web de la Fundació Pi i en altres comunitats que poden resultar molt útils.
Crea un programa: Gerd es fa servir en molts centres educatius per inspirar els enginyers del futur.
Centre multimèdia: reproducció i transmissió de canals de TV i música.
Control de la fauna: controla la fauna del seu jardí tant el dia com la nit amb la incorporació dels mòduls de la càmera originals o PINOIR .
Videoconsola retro: disfrute dels jocs preferits de la seva infància amb un joystick d'estil retro.
Domòtica: es troba al món de l'Internet de les coses i configura sistemes automatitzats de control de temperatura, aparells i il·luminació a tot el consum.
Espectacles lluminosos: impressiona els seus veins amb un espectacle d'il·luminació com a controlat amb la placa de gerds.
Indústria: utilitza la Gerd de Pi per controlar zones de producció, automatitzant processos o fins i tot per a labores de control de qualitat.

La comunitat de gerds Pi

Hi ha un gran sentit de la comunitat al voltant de gerds Pi. El lloc de Frambuesa disposa de projectes, blocs i programari per descarregar per implicar-se i fins i tot ajudar al desenvolupament d’idees. Existeix també una secció de foro on es pugui parlar de temes i ajudar a altres usuaris de Raspberry Pi. Hi ha guies d’ajuda i altres documents disponibles per ajudar a iniciar un procés en el seu projecte. Encuentre tota aquesta informació a: https://www.raspberrypi.org/

182-2095