ABS-E SAKATA

17,55 €
Impostos inclosos

ABS és una copolimerització de làtex de estirè, acrilonitril i butadiè. Les seves propietats de resistència a la calor i als el dissolvent són millors que HIPS i té característiques de brillantor. A causa de que l'acrilonitril té una polaritat de nitril més fort, pot potenciar la interacció de PS en la cadena molecular. Per tant, la seva resistència a l'impacte, resistència a la tracció i duresa superficial de plàstic són millors en comparació amb els de HIPS.

Color
Diámetro
Peso
Quantitat
Producte disponible amb diferents opcions

 

Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Generalment, com més gran és la proporció de contingut d'acrilonitril, millors són les propietats de resistència a la calor, rigidesa i resistència a l'dissolvent. Però la fluïdesa és pitjor i el plàstic conté un color groc. Durant el procés d'injecció, té molt bones propietats mecàniques i estabilitat dimensional. Basant-se en aquests avantatges, la resina ABS s'ha convertit en un excel·lent plàstic d'enginyeria.

El nostre ABS-E, basat en el PA-747R de CHIMEI, és més fàcil d'imprimir, menys propens a warping i cracking i amb una millorada resistència a impactes i estrès de material.

Gràcies a l'experiència adquirida en la creació de materials ia la estreta col·laboració amb fabricants d'impressores 3D i makers al voltant de el món, CHIMEY ha aconseguit un ABS capaç d'aguantar velocitats superiors i una millor precisió d'adhesió entre capes.

0 Elements