PLA 850

20,88 €
Impostos inclosos

Fàcil d'imprimir, no causa males olors i és respectuós amb el medi ambient. No obstant això, les composicions genèriques de l'PLA tenen els seus contres: en general, les composicions de l'PLA que trobem al mercat actual, mostren temperatures de distorsió baixes, un alt coeficient de fricció i un baix índex de fluïdesa en calent.

Aquestes característiques es tradueixen en unes impressions 3D més rígides i delicades, que són més difícils de extrusionar i fàcils de fracturar. Per superar alguns dels problemes de l'PLA i per tal de millorar els resultats de la impressió 3D, NatureWorks, recolzada per anys d'experiència en la indústria dels polímers, va crear la resina PLA Ingeo 3D850.

Color
Diámetro
Peso
Quantitat
Producte disponible amb diferents opcions

 

Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

En primer lloc, l'índex de fluïdesa en calent és més gran que el de l'PLA estàndard o de l'plàstic ABS. Un alt índex de fluïdesa en calent, sovint, implica un coeficient de fricció més baix. Aquest alt índex de fluïdesa en calent aporta un gran avantatge pel fet que els motors d'extrusió han de treballar menys per extrusionar la mateixa quantitat de filament (és a dir, s'imprimeix més ràpid). També comporta els avantatges afegides d'una temperatura d'operació de l'extrusora més baixa, un menor desgast dels components i una menor probabilitat tant de fallada en els engranatges de l'extrusora com de la divisió de l'filament de vegades quan hi ha contrapressió a l'extrem calent .

Quan observem un espectre més ampli de filaments d'impressores 3D, és habitual veure que els materials que compten amb una alta resistència a l'impacte manifesten una baixa resistència a la tensió ( i viceversa). Podem apreciar que hi ha una relació de compensació entre la resistència a l'impacte i la resistència a la tensió i que és poc comú trobar filaments que demostren les dues propietats simultàniament.

a continuació, donem una ullada a el mòdul d'elasticitat de l'850 (és a dir, la tendència de material de flexionar quan se li sotmet a una pressió).

Llavors, què significa tenir un alt mòdul d'elasticitat en la impressió 3D?

Suposa que la impressió d'estructures llargues i primes tindrà menys desviació i no flexionarà quan se li sotmeti a una càrrega, eliminant així la necessitat d'utilitzar suports o bases gruixudes.

Un dels inconvenients més significatius de l'PLA és la seva baixa temperatura de reblancedimiento. El HDT (heat distortion temperature) és la temperatura a la qual un material polimèric es deforma sota pressió. Històricament, quan les impressions requerien una alta resistència tèrmica, l'ABS era el millor material plàstic disponible. A diferència d'altres PLA, el material PLA 3D 850 presenta una HDT compresa entre 80-90 ºC (peça 100% farcit, cristal·litzada a 110ºC / 15 min), la qual cosa vol dir que patirà deformació mínima (o nul·la) per sota d'aquesta temperatura . Quan ho comparem amb l'ABS o estàndard PLA, amb els seus valors de 85 ° C i 50 ° C respectivament, cal reconèixer que la resistència tèrmica és una propietat que ha millorat molt.

Des del punt de vista de l'ús, els filaments creats amb la resina 3D850 presenten altres millores com una excel·lent adhesió sobre superfícies d'impressió, un tret que optimitza la qualitat de la primera capa i minimitza el risc de la deformació. A això se li sumen una contracció nul·la de les peces impreses, així com una absència d'olor durant el procés d'extrusió.

en definitiva, el 850 demostra que la relació de compensació entre la resistència a la tensió i la resistència a l'impacte pot evitar, per donar, al seu lloc, unes impressions PLA d'altes resistències a la tensió i a l'impacte. El nostre filament PLA Super Premium Series està dissenyat per oferir impressions dures i termoresistents, anàlogues a les d'ABS, però sense els seus desavantatges.

0 Elements