PLA INGEO 870 1.75mm

23,97 €
Impostos inclosos

Filament Premium d’alta resolució, facilitat de modelat, impressió i agafat, alta rigidesa i baixa contracció.

Temperatura recomanada de 190º-220º. Variabilitat del diàmetre +/- 0,03mm. Compatible amb totes les impressores FDM.

Color
Pes
Quantitat

 

Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat.

 

Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució.

L’àlbum polidèctic d’obres naturals sota la marca Ingeo 3D870, és un biopolímer que presenta beneficis per al medi ambient que estarà fet a partir de recursos renovables. Es produeixen per polimerització de l’àcid làctic procedent de l’ametlla de blat de moro. SAKATA 3D, fabricarà una matèria primera, excel·lents filaments per a la impressió 3D, on s’estima que l’índex de fluïdesa en calent és major que el PLA estàndard o el plàstic ABS.

Els filaments creats amb la resina 3D870 presenten altres millores com una adhesió excel·lent sobre superfícies d'impressió, un rastre que optimitza la qualitat de la primera capa i minimitza el risc de la deformació.

304011

Referéncies escpecífiques

ean13
8000003040111
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.