PLA INGEO 870 1.75mm

23,97 €
Impostos inclosos

Filament Premium d’alta resolució, facilitat de modelat, impressió i agafat, alta rigidesa i baixa contracció.

Temperatura recomanada de 190º-220º. Variabilitat del diàmetre +/- 0,03mm. Compatible amb totes les impressores FDM.

Color
Pes
Quantitat
Fora d'estoc

  • Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat. Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat.
  • Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número
  • POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS
En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució.

L’àlbum polidèctic d’obres naturals sota la marca Ingeo 3D870, és un biopolímer que presenta beneficis per al medi ambient que estarà fet a partir de recursos renovables. Es produeixen per polimerització de l’àcid làctic procedent de l’ametlla de blat de moro. SAKATA 3D, fabricarà una matèria primera, excel·lents filaments per a la impressió 3D, on s’estima que l’índex de fluïdesa en calent és major que el PLA estàndard o el plàstic ABS.

Els filaments creats amb la resina 3D870 presenten altres millores com una adhesió excel·lent sobre superfícies d'impressió, un rastre que optimitza la qualitat de la primera capa i minimitza el risc de la deformació.

304011

Referéncies escpecífiques

ean13
8000003040111
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.