HIPS 1.75mm

23,52 €
Impostos inclosos

El filament Hips Premium Negre (Poliestirè) (High impact Polystyrene) és un termoplàstic obtingut per polimerització d'alta resistència a l'impacte. És conegut com "Poliestirè d'alt impacte" i s'utilitza com a material de suport en impressions d'ABS o PLA.

Color
Pes
Quantitat
Fora d'estoc

  • Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat. Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat.
  • Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número
  • POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS
En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució.

Tot i que la majoria de les seves propietats mecàniques i físiques (rigidesa, resistència a tracció ia impacte, estabilitat tèrmica, ...) són similars a les de l'ABS, hi ha una característica que el fa diferent respecte a tots els altres que és la seva solubilitat en D -Limoneno, permetent realitzar formes irrealitzables amb un material de suport soluble i que es faran realitat un cop es submergeixi la peça en d-Limonè i el Hips desaparegui, quedant la peça sense cap material de suport i amb una gran qualitat superficial.

És un material indicat per realitzar peces tècniques lleugeres i d'alta qualitat. El filament Hips Premium Negre (Poliestirè) és una mica més lleuger que l'ABS, és per això que es pot imprimir a una temperatura lleugerament inferior. La temperatura d'impressió òptima és de 230ºC. A l'imprimir-se a aquesta temperatura cal que la temperatura de llit sigui de 90-110ºC per minimitzar l'efecte warping.

El filament Hips Premium Negre (Poliestirè) és resistent als olis, greixos i àlcalis però no al combustible. Quant a la seva post-processat i acabat es pot cromar, pintar, enganxar i polir. El Hips suporta malament els raigs UV, de manera que llargues exposicions al sol el descoloreixen i tornen trencadís. Presenta una baixa conductivitat elèctrica, pel que pot utilitzar-se com aïllant. Per les seves propietats sol usar-se en instal·lacions d'alta freqüència. Pel que fa a la temperatura de reblaniment el Hips suporta fins a 95 ºC.

805011

Referéncies escpecífiques

ean13
8000008050115
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.