HIPS 1.75mm

23,52 €
Impostos inclosos

El filament Hips Premium Negre (Poliestirè) (High impact Polystyrene) és un termoplàstic obtingut per polimerització d'alta resistència a l'impacte. És conegut com "Poliestirè d'alt impacte" i s'utilitza com a material de suport en impressions d'ABS o PLA.

Color
Pes
Quantitat
Fora d'estoc

 

Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat.

 

Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució.

Tot i que la majoria de les seves propietats mecàniques i físiques (rigidesa, resistència a tracció ia impacte, estabilitat tèrmica, ...) són similars a les de l'ABS, hi ha una característica que el fa diferent respecte a tots els altres que és la seva solubilitat en D -Limoneno, permetent realitzar formes irrealitzables amb un material de suport soluble i que es faran realitat un cop es submergeixi la peça en d-Limonè i el Hips desaparegui, quedant la peça sense cap material de suport i amb una gran qualitat superficial.

És un material indicat per realitzar peces tècniques lleugeres i d'alta qualitat. El filament Hips Premium Negre (Poliestirè) és una mica més lleuger que l'ABS, és per això que es pot imprimir a una temperatura lleugerament inferior. La temperatura d'impressió òptima és de 230ºC. A l'imprimir-se a aquesta temperatura cal que la temperatura de llit sigui de 90-110ºC per minimitzar l'efecte warping.

El filament Hips Premium Negre (Poliestirè) és resistent als olis, greixos i àlcalis però no al combustible. Quant a la seva post-processat i acabat es pot cromar, pintar, enganxar i polir. El Hips suporta malament els raigs UV, de manera que llargues exposicions al sol el descoloreixen i tornen trencadís. Presenta una baixa conductivitat elèctrica, pel que pot utilitzar-se com aïllant. Per les seves propietats sol usar-se en instal·lacions d'alta freqüència. Pel que fa a la temperatura de reblaniment el Hips suporta fins a 95 ºC.

805011

Referéncies escpecífiques

ean13
8000008050115
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.