FAMILIA - RE

15,96 €
Impostos inclosos

Aquests nous materials es fabriquen a través de la recuperació del nostre material de producció, per tant assegurem la rigorosa qualitat i característiques del nostre ABS. Cada lot de fabricació té el seu uniforme i peculiar to derivat de la barreja de filaments de diversos colors, el que el fa ideal per a prototips, maquetes o cosplay per exemple. Es pot polir i pintar amb facilitat i sense necessitat d'imprimació.

Pes
Tipo
Quantitat
Producte disponible amb diferents opcions

  • Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat. Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat.
  • Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número
  • POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS
En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució.

Però aquest filament amb ànima ecològica no es limita a la seva recuperació, tot el procés des dels pèl·lets fins al producte final són respectuosos amb el medi ambient.

Des de la caixa de cartró cru i reciclat sense impressió, les etiquetes amb tintes ecològics i no tòxics fins al rodet fabricat amb plàstics reciclats.

El resultat és un filament de qualitat extraordinària, únic i que contribueix a la cura del nostre planeta.

3404011

Referéncies escpecífiques

ean13
8000034010114
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.