PLA INGEO 850 1.75 FLUOR

19,06 €
Impostos inclosos

El QUARTZ-850 manté totes les característiques del Ingeo 3D850 amb l'efecte dels nous colors translúcids i fluorescents.

Color
Quantitat

  • Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat. Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat.
  • Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està enviant. Se n’ofereix un número
  • POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS
En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució.

L'àcid poliláctido de NatureWorks sota la marca Ingeo 3D850, és un biopolímer que presenta beneficis per al medi ambient en estar fet a partir de recursos renovables. Es produeix per polimerització de l'àcid làctic procedent del midó de blat de moro. Sakata 3D, fabrica a partir d'aquesta matèria primera, excel·lents filaments per impressió 3D, on s'aprecia que l'índex de fluïdesa en calent és més gran que el del PLA estàndard o del plàstic ABS.

Els filaments creats amb la resina 3D850 presenten altres millores com una excel·lent adhesió sobre superfícies d'impressió, un tret que optimitza la qualitat de la primera capa i minimitza el risc de la deformació.

Filament Premium d'alta resolució, facilitat de modelat, impressió i gravat, alta rigidesa i baixa contracció

Temperatura d'impressió: 190 º-220 º

Temperatura llit calent: no necessària

Velocitat d'impressió suportades: fins a 200 mm / s

Variabilitat del diàmetre +/- 0,03mm

Compatible amb totes les impressores FDM

3003011

Referéncies escpecífiques

ean13
8000030030116
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.