PLA INGEO 850 1.75mm

19,06 €
Impostos inclosos

PLA3D850

Color
Pes
Quantitat
Producte disponible amb diferents opcions

 

Web amb contingut encriptat (SSL) per a comprar seguretat.

 

Els envis que abans de les 13h en el cas de ser amb el relleu mundial i abans de les 19: 30h es fa per MRW. Tots els enviats són empaquetats per al contingut que no es poden donar i que es comproven dues vegades per al que es fa mar exactament el que està

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS En aquest lloc: https://www.tienda.meya.es/es/content/6-terminos-de-devolucion, es detalla la política de devolució.

850 PLA

La popularitat del PLA rau en el fet que és fàcil d'imprimir, no produeix males olors i és respectuós amb el medi ambient. Tot i això, les composicions genèriques del PLA tenen els seus avantatges: en general, les composicions del PLA que trobem al mercat actual, mostren temperatures de distorsió baixes, un coeficient elevat de fricció i una baixa taxa de fluïdesa en calent.

Aquestes característiques es tradueixen en impressions 3D més rígides i delicades, que són més difícils d'extrusar i es poden fracturar. Per superar alguns dels problemes del PLA i per millorar els resultats de la impressió 3D, NatureWorks, avalat per anys d’experiència en la indústria del polímer, va crear la resina Ingeo 3D850 de PLA.

850 PLA.

En primer lloc, el cabal de calor és superior al plàstic estàndard PLA o ABS. Una elevada taxa de fluïdesa en calent sovint implica un coeficient de fricció més baix. Aquesta elevada velocitat de calor proporciona un gran avantatge perquè els motors d’extrusió han de treballar menys per extreure la mateixa quantitat de filament (és a dir, imprimir més ràpidament). També aporta els avantatges addicionals d’una menor temperatura de funcionament de l’extrusora, un menor desgast dels components i una menor probabilitat de fallar els engranatges de l’extrusora i la fractura del filament en els moments en què hi ha una pressió posterior de calor final. .

Quan es mira un espectre més ampli de filaments d'impressores 3D, és habitual veure que els materials amb alta resistència a l'impacte presenten resistència a baixa tensió (i viceversa). Podem veure que hi ha un equilibri entre la resistència a l'impacte i la resistència a la tracció i que és poc freqüent trobar filaments que demostrin les dues propietats simultàniament.

A continuació, mirem el mòdul d'elasticitat del 850 (és a dir, la tendència del material a flexionar-se quan està sotmès a pressió).

Què significa tenir un mòdul elevat d’elasticitat en la impressió 3D?

Suposa que la impressió d’estructures llargues i primes tindrà menys desviació i no es flexionarà quan se sotmet a una càrrega, eliminant així la necessitat d’utilitzar suports o bases gruixudes.

Un dels majors problemes amb el PLA és la distorsió a baixa temperatura (HDT). HDT és la temperatura a la qual un polímer o un plàstic es deforma sota pressió. Històricament, quan es va imprimir requeria una gran resistència tèrmica, el plàstic ABS era el millor material disponible. Avui, el 850 HDT és una sorprenent 144 ºC, cosa que significa que experimentarà una deformació mínima (o zero) per sota d'aquesta temperatura. En comparació amb el plàstic ABS típic i el PLA, amb els seus valors de 85 ° C i 50 ° C respectivament, cal reconèixer que la termoresistència és un aspecte que ha millorat molt.

Des del punt de vista de l’ús, els filaments creats amb la resina 3D850 presenten altres millores com l’adhesió excel·lent a les superfícies d’impressió, una característica que optimitza la qualitat de la primera capa i minimitza el risc de deformació. A això s’afegeix una contracció nul·la de les peces impreses, així com una absència d’olor durant el procés d’extrusió.

En última instància, el 850 demostra que es pot evitar la compensació entre la resistència a la tensió i la resistència a l'impacte, per tal de produir al PLA impressions d'una alta resistència a la tracció i als impactes. El nostre filament de la sèrie Super Premium PLA està dissenyat per oferir impressions dures i resistents a la calor, similars a les d’ABS, però sense els seus desavantatges.

303011

Referéncies escpecífiques

ean13
8000003030112
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.